Φωτογράφιση Γάμου

Θέλουμε να σας προσλάβουμε για την φωτογράφηση του γάμου μας, τι πρέπει να κάνουμε;

Παρακαλώ, επικοινωνήσετε μαζί μου συμπληρώνοντας την “Φόρμα Επικοινωνίας” ή το email μας, με τις βασικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία του γάμου σας και το μέρος που θα γίνει το μυστήριο. Θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν για την διαθεσιμότητα ημερομηνίας. Κλείνοντας ύστερα ένα ραντεβού μπορούμε να συναντηθούμε για να γνωριστούμε προσωπικά και να με ρωτήσετε για ότι απορίες έχετε. Μόλις έχετε αποφασίσει να με επιλέξετε, να υπογράψουμε σχετικό συμβόλαιο για να “κλείσουμε” την ημερομηνία του γάμου σας. 

Αναλαμβάνετε γάμους εκτός Κρήτης; Υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση;

Είμαι περήφανος που έχετε επιλέξει εμένα ανάμεσα από τόσους πολλούς φωτογράφους. Αναλαμβάνω γάμους σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη, μου αρέσουν εξάλλου πολύ τα ταξίδια σε νέα ενδιαφέροντα μέρη. Υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής και για κάθε περίπτωση οι τιμές θα συμφωνηθούν με εσάς. 

Θέλουμε να ρωτήσουμε για την Next Day φωτογράφηση. Πρέπει να γίνει ακριβώς την επόμενη μέρα;

Η φωτογράφηση της επόμενης μέρας σε διάφορα όμορφα μέρη μας δίνει την ευκαιρία για εμπνευσμένα και καλλιτεχνικά πορτρέτα ζευγαριού. Στην After Day φωτογράφηση, χωρίς το άγχος που συνοδεύει το ζευγάρι την ημέρα του γάμου και χωρίς την πίεση του χρόνου, μπορούμε να πετύχουμε με δημιουργική προσέγγιση αξέχαστες φωτογραφικές λήψεις. Φυσικά η Next Day φωτογράφηση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς περιορισμό, οποιαδήποτε άλλη μέρα μετά τον γάμο. Εμείς ανάλογα με τα γούστα σας μπορούμε να σας προτείνουμε ιδέες για τις ενδιαφέρουσες τοποθεσίες πχ. στο βουνό ή θάλασσα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα μέρος πιο σημαντικό για εσάς, πιο προσωπικό, όπως εκεί που δώσατε το πρώτο σας φιλί, ή εκεί που έγινε η πρόταση γάμου. 

Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε;

Φωτογράφηση Γάμου είναι πολύ απαιτητική. Σήμερα πλέον χρησιμοποιώ μόνο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, γιατί προσφέρουν την ταχύτητα και τη δυνατότητα να φωτογραφίζω σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σε εσωτερικούς χώρους, ακόμα και τις νυχτερινές λήψεις, χωρίς χρήση του φλας. Επίσης τα ψηφιακά αρχεία RAW μου επιτρέπουν περισσότερη ελευθερία στην επεξεργασία τον φωτογραφιών. Έχω την δυνατότητα να “εμφανίσω” τις εικόνες όπως ακριβώς θέλω. 

Πόσες φωτογραφίες θα μας δώσετε για τον γάμο μας;

Ο αριθμός φωτογραφιών που θα παραλάβετε ποικίλλει ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε. Σε γάμους με λίγα γεγονότα θα πάρετε περίπου 400 φωτογραφίες, ενώ σε γάμους με μεγάλη διάρκεια κάλυψης, με την φωτογράφιση προετοιμασίας της νύφης και του γαμπρού, και με την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας – Next Day Shooting – έως και 1000 εικόνες. Ο αριθμός των φωτογραφιών αυξάνεται σημαντικά με την παρουσία δεύτερου φωτογράφου, όμως είναι αδύνατον να εγγυηθούμε έναν συγκεκριμένο αριθμό φωτογραφιών που θα παραλάβετε από μας. Είμαι της άποψης, ότι 10 ποιοτικές εικόνες είναι καλύτερες από 100 ολόιδιες φωτογραφίες. 

Πόσο κοστίζει η φωτογράφηση γάμου και τι περιλαμβάνετε μέσα στην τιμή;

Η προσφορά για την φωτογράφηση του γάμου σας μπορεί να περιλαμβάνει την φωτογράφηση πριν το γάμο – Pre Wedding Photo Session, φωτογράφηση προετοιμασίας νύφης και γαμπρού, την φωτογράφηση της τελετής και δεξίωσης, καλλιτεχνικά πορτρέτα του ζευγαριού και την  Next Day Wedding φωτογράφιση. Εδώ πρέπει να επισημάνω, ότι η δουλεία μας δεν τελειώνει την ήμερα του γάμου σας. Κάτι το αντίθετο – μόλις ξεκίνησε. Μετά από την λήψη εκατοντάδων φωτογραφιών έρχεται ώρα για χρονοβόρα και σχολαστική επεξεργασία των ψηφιακών αρχείων, η οποία μπορεί να μας απασχολήσει για πολλές μέρες. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε από μας εκτυπωμένες φωτογραφίες και τα Photo Album ή εκτύπωση σε καμβά για τον χώρο σας, το κόστος αυξάνετε ανάλογα. Στην τιμή θα πρέπει να προσθέσουμε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής σε περίπτωση που ο γάμος θα πραγματοποιηθεί εκτός Κρήτης. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας στείλουμε την αναλυτική προσφορά με τις τιμές για υπηρεσίες που επιθυμείτε να περιέχει το δικό σας πακέτο φωτογράφησης. 

Μπορούμε να πάρουμε τις φωτογραφίες μας σε ψηφιακή μορφή;

Οι εποχές που ο φωτογράφος έδινε στους πελάτες μόνο εκτυπωμένες φωτογραφίες έγιναν παρελθόν. Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας έδωσε καινούργιες δυνατότητες και μας οδήγησε σε ψηφιοποίηση της εικόνας. Αναλόγως το πακέτο που επιλέξετε, θα παραλάβετε σε ψηφιακή μορφή JPEG ή σε παρουσίαση (slide show), με λογότυπα και χωρίς επιπλέον χρέωση, με την ανάλογη ανάλυση για να μπορείτε αργότερα να τις χρησιμοποιήσετε στο ιντερνέτ ή να στείλετε σε φίλους. 

Χρησιμοποιείται το τεχνητό φως;

Μόνο όταν είναι απαραίτητο. Προτιμώ το φυσικό φως για καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά πολλές φορές – ειδικά στην φωτογράφηση γάμου, όταν φωτογραφίζουμε στους εσωτερικούς χώρους και συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χρησιμοποιούμε προβολείς συνεχούς φωτισμού ή studio flash για να “συμπληρωθεί” το φως του περιβάλλοντος. Ο φωτισμός είναι το κυριολεκτικό στοιχείο στην δουλειά μας και η χρήση του θέλει ιδιαίτερη προσοχή και γνώση.

 

Ο φωτισμός είναι το κυριολεκτικό στοιχείο στην δουλειά μας και η χρήση του θέλει ιδιαίτερη προσοχή και γνώση.

Τεο, wedding photographer

 

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *